• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Muş’lu Kusursuz Kulak Bager'e Mustafa Dündar'dan Piyano Sözü


Muş’lu Kusursuz Kulak Bager'e Mustafa Dündar'dan Piyano Sözü
12 Ekim 2021, 01:04

Muş’lu Kusursuz Kulak Bager'e Mustafa Dündar'dan Piyano Sözü

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Avcı ve Belediye Başkanı Feyat Asya ile partililerin eşlik ettiği ziyarette, evin bahçesinde mini konser veren Bager, Aşık Veysel’den ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ ile Beethoven’dan eserler çaldı. Heyetten alkış toplayan Bager’e, Osmangazi Belediye Başkanı Dündar ise yeni piyano sözü verdi.

BAGER’E ERDOĞAN'DAN ANKARA DAVETİ

Muş’lu Kusursuz kulak Bager cep telefonu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü ve sayın cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bize piyano resitalini ne zaman yapacaksın?" sorusuna "Şimdi" yanıtını almasıyla kusursuz kulak Bager, ‘Gesi Bağları’ türküsünü piyanonu ile çaldı.

Muş Ovası’ndaki piyano resitallerinden söz eden Bager için Erdoğan “İnşallah şöyle bir Ankara’da onu ağırlarız. Ankara’da da bizlere bir resital yapar" yorumunu yaptı.

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi tarafından organize edilen ve Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın liderliğini yaptığı Doğu ile Güneydoğu illerini kapsayan 'Biz Anadoluyuz Dostluk ve Kardeşlik Gezisi sayesinde cumhurbaşkını erdoğanla telefonla görüşme sağlayan Bager yaşadığı mutluluk ile piyanosunun başına geçti ve  çaldığı 'Burası Muş’tur' türküsünü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a armağan etti. 

Bager, “Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan ile telefon üzerinden görüştük. Bundan dolayı çok mutluyum. Kısmet olursa Ankara’da Cumhurbaşkanı'mıza özel piyano da çalacağım. Hayallerime adım adım ilerliyorum. Çok mutluyum" diye mutluluğunu paylaştı.

Bager’in babası Mehmet Çalışçı ise “Bager, Cumhurbaşkanı'mız ile telefon üzerinden görüştü ve kendilerine 'Gesi Bağları' türküsünü çalarak, armağan etti. Cumhurbaşkanı'mız da Bager’i Ankara’ya davet etti. İnşallah önümüzdeki günlerde Bager, Ankara’da Cumhurbaşkanı'mızla bir araya gelecektir. Bundan dolayı çok mutluyuz" diyerek Bursa'nın Osmangazi Belediyesi tarafından organize edilen ve Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katılım sağladığı 'Biz Anadoluyuz Dostluk ve Kardeşlik Gezisi' nin Bager için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Bager kimdir?

Kusursuz Kulak Bager Nereli?

Dünya Haberleri

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır