• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Muhafazakar giyim markasından renklerin esintisi ile keten koleksiyonu


Muhafazakar giyim markasından renklerin esintisi ile keten koleksiyonu
23 Haziran 2021, 13:03

– Muhafazakar giyim markalarından Zühre, ilkbahar, yaz sezonu için yeni koleksiyon çıkardığını duyurdu. Koleksiyonda, renkli, şık ve terletmeyen kumaşlar öne çıkıyor.

Markanın tasarımdan sorumlu ismi Hilal Türkmen, yaz koleksiyonunda beyazlar, sarılar, pudralar ile floral desenlerle tasarlanmış yüzlerce tasarım sunduklarını belirterek “Zühre koleksiyonundan seçimlerini yapan modaseverler bu yaz da özellikle muhafazakar giyimin handikapları arasında yer alan terletme problemini yaşamayacaklar. Ketenler ve pamuklu kumaşlardan üretilmiş hava alan kıyafetlerle nefes alacaklar. Muhafazakar ve ölçülü giyimin önde gelen markası Zühre olarak tunik koleksiyonlarımız, her mevsim kombinlerin kilit parçası olmaya devam ediyor. Tüm mevsimlerin vazgeçilmezi olan tunik modelleri, yaz aylarında da anahtar bir parça olarak karşımıza çıkıyor. Muhafazakar giyim modasında sıklıkla kullanılan üst giyim ürünlerinden biri olan tunik seçenekleri, kadınlarca çok tercih ediliyor. Uzun olmaları dolayısıyla da vücut tipine göre oluşabilen kusurları da kapatması tuniğin favori parça olmasında en önemli nedenlerinden. Her sezon modaseverlere geniş bir tunik koleksiyonu sunuyoruz” diye konuştu.

TUNİK VE GÖMLEKLER ÖN PLANDA

Hem rahat etmek hem de şık görünmek isteyen kadınlara özel tunik ve gömleklerin ön planda olduğunu aktaran Türkmen, “Koleksiyon, pek çok renk ve model seçeneği içeriyor. Tunik modellerinde kaliteli, rahat kumaşlar pul, işleme ve kemer gibi detaylarla hareketleniyor. Farklı yaka modelleri farklı görünümler için farklılık yaratıyor. Renklerde ise natürel tonlar, kahveler, pudralar, kremler, siyah ve beyazların yanı sıra çok renkli seçenekler de yazın öne çıkıyor. Yaza dair tüm alışverişlerinizi tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı ile internet sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Hızlı kargo, yaza özel indirimler ile Zühre 2021 Yaz koleksiyonunu web sitesinden inceleyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.                                    

Hilal Türkmen, “Zühre’nin 2021 ilkbahar/yaz elbise koleksiyonunda günlük ve abiye olarak farklı seçenekler bulunuyor. Her iki seçenek de kemer, çıtçıt, toka, balon kol, işleme veya volan gibi detaylarla farklı görünümler sunmaktadır. Bunların yanı sıra pul payet, plise gibi şık detaylı seçenekler de  yaz koleksiyonundaki elbiselerin en dikkat çekici detaylarını oluşturuyor. Elbise kombin yapılma sürecinde kullanılmakta olan aksesuarlar önemli bir faktör olarak yer alıyor. Bu aksesuarlar içerisinde kemer başta olmak üzere şal ya da çanta modelleri de alternatif olarak bulunabiliyor” dedi.

İş Dünyası Haberleri

  • Sule Hair Transplant Clinic, One Times Square'da tanıtıldı
  • Aliağa Belediye Başkanı Acar, aday adaylığı başvurunda bulundu
  • Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz
  • DeFacto ve Nefes iş birliğiyle hazırlanan plaj koleksiyonu tanıtıldı
  • Aydem ile Gediz perakendeden yeni ödeme kanalı
  • Siemens Türkiye çalışanları Kış Festivali’nde buluştu
  • Anagold Madencilik yeniden faaliyete geçti; kapılarını basına açtı

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır