• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Akademisyen ve iş profesyonelleri 'Think Tank' toplantısında bir araya geldi


Akademisyen ve iş profesyonelleri 'Think Tank' toplantısında bir araya geldi
04 Mart 2021, 13:03

Dünya Academy, tamamı akademisyen ve iş profesyonellerinden oluşan eğitmen kadrosu ile ilk 'Think Tank' toplantısını düzenledi. Dünya Eko A.Ş. CEO'su ve Dünya Academy Kurucusu Burcu Kösem’in moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmada Türkiye'nin iş profesyonelleri ve eğitmenleri sohbet etti.

Dünya Academy’nin yaptığı açıklamaya göre:

"Dünya Academy’nin eğitmenleri için Dünya Academy Direktörü Evrim Sümengen ve Dünya Academy Eğitim Direktörü Kerim Biçer tarafından hazırlanan ve oyunlaştırma tekniği ile zenginleştirilmiş münazarada tüm katılımcılar çok eğlenirken aynı zamanda nokta atışı tespitler, bireysel ve toplumsal çözümler de ortaya konuldu. Salgın süreci ve devam eden karantinalar sebebiyle değişen eğitim modelinin detaylı bir şekilde tartışıldığı münazarada fikir alışverişinde bulunuldu."

"İLK THİNK TANK TOPLANTISI HİBRİT MODELLE GERÇEKLEŞTİ"

'Think Tank' toplantılarını gelenekselleştirmeyi amaçlayan ve ikincisi için şimdiden hazırlığa başlayan Dünya Academy, koronavirüs sebebiyle eğitmenlerini hibrit modelleme ile ağırladı. Nitelikli eğitime verdikleri önemin altını çizen Dünya Eko A.Ş. CEO’su Burcu Kösem, eğitime bütünsel bir bakış açısı getirerek Dünya Eko A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent önderliğinde Dünya Academy’e can verdiklerini, Academy çatısı altında çağa ayak uyduran, nadir, özgül eğitimler ve eğitmenler ile eğitim kurumlarının yanı sıra; Türkiye’nin önde gelen sanayi ve ticaret odaları ile derneklerine, sektör yöneticileri, profesyonelleri ve çalışanları ile bireylere eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirtti.

"EĞİTİMLER FARKLI BRANŞLARDA VE EZBER BOZAN İÇERİKLERLE BAŞLADI"

Uzman profesyoneller ve akademisyenlerden oluşan eğitmen kadrosu ile eğitimlere başladıklarını söyleyen Kösem, "Basımevinden ajansa, yayıncılıktan eticarete kadar birçok alanda faaliyetlerini sürdüren Dünya Eko A.Ş. eğitim sektöründe de Dünya Academy ile yeni bir yolculuğa adım atıyor. Kökleri yarım asırlık deneyime dayanan Dünya Academy, alışılagelen eğitim sistemini dönüştürerek geliştirmeyi ve özgürleştirmeyi amaçlıyor" şeklinde konuştu.

Eğitmen ve danışmanlarının her birinin kendi alanlarında deneyimli, profesyonel kariyere ve derin bilgi birikimine sahip kişilerden oluştuğunu vurgulayan Kösem, "Satıştan kişisel gelişime, liderlikten ekonomiye, girişimcilikten finansa geniş yelpazeli eğitim seçenekleri ile birlikte beyin tabanlı eğitim, sıfır atık ve hayat manevraları gibi farklı başlıklarla bugüne kadar değinilmemiş konular ele alınıyor. Değişimde sürekliliği yakalayabilmek için bilgi ile çalışmayı ilke edinen Dünya Academy, öğrenmeyi öğrenen, teknolojiye hakim, sentezci, yenilikçi, farklı değerlere saygılı kişiler yetiştirmek için tüm süreci titizlikle yönetiyor" diye konuştu.

Eğitim Haberleri

  • Aile ikna edildi, 2 kardeş yeniden okula kazandırıldı
  • İlk atandığı okuldan 44 yıl sonra emekli oldu
  • ‘Tercihim Türkçe Projesi’ ile Rumen öğrenciler Türkçe öğrenecek
  • İKÜ’de öğrenciler için geliştirilen Puma mobil uygulamasının lansmanı yapıldı 
  • 6 üniversite, 'Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı'na alındı
  • Bakan Tekin: Afetlere insan etkisini azaltmak için eğitim sürecini hazırlayacağız
  • Eski Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov: Dünyanın kafası barıştan çok savaşla meşgul
  • Tuzla Belediye Başkanı Dr. Yazıcı, ilçedeki liseyi ziyaret ederek öğrencilerle buluştu
  • Bilfen Şirketler Topluluğundan Öğretmenler Günü'ne özel kutlama

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır