• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım - Yeniden


Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım - Yeniden
11 Aralık 2023, 14:03

İZMİR'de annesi Fazile Ç.'yi (43) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
Olay, dün akşam saatlerinde Bornova ilçesi Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokak'taki evde meydana geldi. Çok sayıda suçtan kaydı olan, uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Barış Ç., annesi Fazile Ç.'ye sehpa ile saldırdı. Başına sehpa ile defalarca vurulan Fazile Ç., kanlar içerisinde yere yığıldı. Barış Ç., olayın ardından bir iş yerinde bekçi olarak çalışan babası Hasan Ç.'nin (45) yanına gidip, annesini öldürdüğünü söyledi. Oğlu ile eve dönen Hasan Ç., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
DAHA ÖNCE DE YANGIN ÇIKARMIŞ
İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fazile Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan Barış Ç., ifadesinde, annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi. Barış Ç.'nin 6 ay önce de evlerinde yangın çıkardığı için gözaltına alındığı, o dönemde polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.
KIZI DA YANGINDA ÖLMÜŞ
Öte yandan Fazile Ç.'nin 10 yıl önce çalıştığı bir besi çiftliğinde çıkan yangında 3 çocuğundan en büyüğü olan kızının öldüğü belirtildi. Kızının yanmış cesedini kucağına alarak gözyaşı döken Fazile Ç.'nin o günden bu yana da psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. Fazile Ç.'nin, oğlu Barış Ç. ile sürekli tartışma yaşadığı da öne sürüldü.

Güvenlik Haberleri

  • Maganda kurşunu ölen minibüs şoförü ile ilgili 4 şüpheli adliyede
  • İnşatta kule vinç devrildi; operatör öldü
  • Manisa'daki komşu cinayetinde koca tutuklandı, eşi serbest
  • Kamyonet yayalara çarparak iş yerine girdi: 5 yaralı; kaza anı kamerada
  • Babasına kızıp, evlerini ateşe verdi; kardeşi Narges öldü
  • 'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda, 4 sanığa hapis, 3 sanığa beraat
  • Eskişehir merkezli 'Barbie-ES' fuhuş operasyonunda 18 şüpheli adliyede
  • Bodrum'da Yunanistan'ın ittiği ve tekneleri arızalanan 58 göçmen kurtarıldı
  • 2 çocuğun ölümünde 'asli' kusurlu bulunan belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır