• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçının ardından


Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçının ardından
01 Şubat 2023, 01:03

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük ile 11 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.
Amaçlarının karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak olduğunu dile getiren Andrea Pirlo, "Bugün iyi bir takıma karşı iyi bir maç çıkardık diyebilirim. Müsabakanın özellikle ilk yarısında girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. İkinci yarı bulduğumuz gol ile beraberliği sağladık fakat amacımız bugün buradan 3 puanla ayrılmaktı. Bu saha ve hava şartlarında iyi bir maç çıkaran ekibime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
"UMARIM BORİNİ BİZİMLE KALIR"
Transfer döneminde adı birçok takımla anılan Fabio Borini ile ilgili de konuşan Pirlo, şu ifadeleri kullandı:
"Borini iyi bir futbolcu. Transfer dönemlerinde bu tarz söylentiler olur. Bu dönemlerde bu çok normal. Biz oyuncumuzdan memnunuz. Takımına sağladığı katkıdan memnunuz. Umarım Borini bizimle kalır."
ŞENOL GÜNEŞ: ÖZELLİKLE HÜCUMDA OYNAYAN OYUNCULARIMIZ İSTENİLENİ TAM ANLAMIYLA VEREMEDİ
2 puan kaybettikleri bir maç olduğunu dile getiren Şenol Güneş, "Kazanmak için geldik ama istediğimizi alamadık. Rakibimizi iyi biliyorduk, dersimize iyi çalışmıştık ama istediğimiz gibi olmadı. Karagümrük takımının kontra futbolu iyi oynadığını biliyorduk. Sahada daha diri olan taraf onlardı. Gol bulmamıza rağmen oyunu tutmayı ne yazık ki başaramadık. İlk yarıdaki skoru koruyamadık. İkinci yarının başında tepkimizi sahaya koyamadık. Rakibimiz orta saha ve hücumda oldukça teknik ve akıllı oynayan bir ekip. Bunu bilmemize rağmen bugün oyuncularımın fizik gücüne bağlı olarak istediklerimizi gerçekleştiremedik. Özellikle hücumda oynayan oyuncularımız istenileni tam anlamıyla veremedi. İnandırıcı ve etkileyici hücumlar sağlayamadık. Geçtiğimiz haftada sergilediğimiz performansı sergileyemedik. Genel anlamda topu ayağımızda tutamadık. Gerideki oyunu tutmaya çalıştık ama ikinci yarının başında kalemizde gol gördük. Rakip diri ve beraberliğe razı olduğu için bugün 1 puan alabildi. Bu maç bizim için 2 puan kaybettiğimiz bir maç oldu" diye konuştu. 
"SAİSS BİZİMLE OLDUĞU SÜRECE OYNAYACAK"
Romain Saiss'in kendileriyle olduğu sürece oynayacağını belirten tecrübeli teknik adam, "Saiss bizim oyuncumuz. Daha öncede kadroda değişikliklerimiz oldu. Bugün ki değişiklikte öyleydi. Kendisi bizimle olduğu sürece oynayacak. Transferde adı geçtiğini biliyorum ama bizim oyuncumuz. Bu tarz söylentiler her takımda olabilir" dedi.
"ABOUBAKAR'IN ERKEN ÇIKIŞI SAKATLIKLA ALAKALI DEĞİL"
Aboubakar'ın oyundan çıkışının sakatlıkla alakalı olmadığını dile getiren Güneş, "Aboubakar'ın erken çıkışı sakatlıkla alakalı değil taktiksel bir değişiklikti. Takımın taktiksel ihtiyacı gereği Muleka ile değiştirdik" ifadelerini kullandı.
"TRANSFERE BAHANE BULACAK BİR İNSAN DEĞİLİM"
Yapılması planlanan transferlerin gerçekleşmemesinin, puan kaybında etkili olup, olmadığı yönünde gelen soru üzerine Şenol Güneş, şunları söyledi:
"Puan kaybının tek sebebi tabi ki transferler değil. Oynayan oyuncuların iyi değerlendirilmesi ve iyi oynamamız gerekiyordu. Bunun için transfere bahane bulacak bir insan değilim. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda bende haberdar olurum, sizi de haberdar ederiz."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Andrea Pirlo'nun açıklamaları
Şenol Güneş'in açıklamaları

Spor Haberleri

  • Icardi, Trabzonspor maçında sahada olacak
  • Karşıyaka'da kritik hafta
  • Süper Lig'de 16'ncı haftanın hakemleri belli oldu
  • Geleceğin 33 yıldız futbolcu adayı belli oldu
  • 8 Ocak Pazartesi DHA Spor Gündemi
  • Galatasaray - Konyaspor: 3-0
  • Bursaspor - Anadolu Efes: 73 - 83  
  • Fatih Terim, Panathinaikos ile 2'de 2 yaptı
  • Hakan Keleş: Zaman zaman hakemin verdiği kararlarla buradan galip gelemeyeceğinizi anlıyorsunuz

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır