• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

O il için maske takma şartı getirildi!


O il için maske takma şartı getirildi!
10 Haziran 2020, 15:41

Küresel salgından korunma ve önlem amacıyla maske takmanın gerekli olduğunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemen her konuşmasında belirtmeden geçmiyor.

Bu kez Bayburt'ta, corona virüs önlemleri kapsamında bazı cadde ve sokaklarda maske kullanımı zorunlu hale getirildi.

Vali Cüneyt Epcim başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında, salgınla mücadelede kaydedilen olumlu gelişmeler dolayısıyla şehir merkezinde birtakım yeni düzenlemelere gidildiği açıklandı.

Yeni düzenlemelere göre  Cumhuriyet Caddesi'ne maskesiz girişleri yasak olmasının yanı sıra 36 cadde ile 3 sokak ilave edildi. 

Maskenin zorunlu olarak takılması için belirlenen yeni yerler ise şöyle :

Semerciler, Kazım Köklü, Taşhan, Hapan, Hafız Osman, Nalbantcılar, Ulu Cami, Zahire Hal, Kurtuluş, Hastane, Hoca Ahmet Yesevi, Güzel, Şair Zihni, Sebahattin Savacı, Şair Celali, Turan, Osman Okutmuş, Ordu, Zincirlikuyu, Dede Korkut, Türkistan, Danişmendliler, Vali Nihat Üçyıldız, Akşemsettin, 12 Şubat, Koruk, Bahçeli, Ozulu, Sıtkı Özer, Unutulmaz, Erzurum, Yavuz Selim, Veli Şaban, Adnan Menderes ve Dede Paşa caddeleri ile ile Hükümet Meydanı, Sahil Yolu, Arküstü ve Pönserek sokakları.

Yaşam Haberleri

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır