• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

DHA YURT BÜLTENİ - 13


DHA YURT BÜLTENİ - 13
28 Eylül 2022, 18:03

Görüntü geçildi

HaberKamera:Nezir GÜNEŞ, Mehmet Halis NAYIFOĞLU MARDİN /

=========================================

OTOMOBİLİNDE BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ; 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI (2)

ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE GETİRİLDİ
Antalya'da, Ramazan Kırınfil'in, otomobilinde boğazı kesilip öldürülmesi ve yüklü miktarda parasının çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan Ramazan A. (22), Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Kemer Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ramazan A.'nın işlemleri sürerken, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı timleri de Kemer Adliyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastanedeki işlemleri sonrası Ramazan A., çelik yelek giydirilmiş şekilde adliyeye getirildi. 'Silahla tasarlayarak öldürme ve yağma' ile suçlanan cinayet şüphelisi Ramazan A., ilk olarak savcıya ifade verecek, ardından da hakim karşısına çıkacak.

SADECE BOĞAZI KESİLMEMİŞ
Öte yandan cinayet şüphelisi Ramazan A.'nın olay sırasında arka koltukta bulunduğu ve ilk olarak Ramazan Kırınfil'i sağ karın boşluğundan 34 kez bıçakladığı, ardından boğazından yaraladığı, Kırınfil'in ölmediğini anlayınca da boğazını tamamen kestiği tespit edildi.

ARAÇTAN VE EVDEN ÇIKAN PARALAR
Jandarma ekiplerinin incelemeleri sonucunda Ramazan Kırınfil'in aracından 247 bin lira, cinayet şüphelisi Ramazan A.'nın evininin banyosundaki bölmeden ise 8 bin 400 dolar, 14 bin paunt ve 13 bin lira bulunduğu öğrenildi. Ramazan A.'nın olayla ilgili ifade vermekten kaçındığı belirtilirken, jandarmanın 24 saat içerisinde cinayetin tüm detaylarını ortaya çıkardığı kaydedildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
OTOMOBİLİNDE BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ; 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI (3)
Antalya'da, Ramazan Kırınfil'in, otomobilinde boğazı kesilip öldürülmesi ve yüklü miktarda parasının çalınmasıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Ramazan Afşin'in işlemleri tamamlandı. Savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ramazan Afşin, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Görüntü Dökümü

Komandolardan detay
Adliye yazısı detay
Kapıda sıralanan jandarmalar detay
Şüphelinin getirilmesi 

HABERKAMERA: Levent YENİGÜN/KEMER,(Antalya)

================================================

GÖÇMEN FACİASINDA ÖLENLERİN CENAZELERİ KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
 
MUĞLA'nın Marmaris ilçesi açıklarındaki göçmen faciasında yaşamını yitiren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler'deki (BM) konuşmasında fotoğraflarıyla Yunanistan'a tepki gösterdiği 9 aylık Asem ve ağabeyi Abdulvahap'ın (4) da aralarında olduğu 5'i çocuk, 1'i kadın, 6 kişinin cenazeleri, kentteki kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Türk Sahil Güvenliği, 13 Eylül günü saat 00.10'da, Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılburun açıklarında can sallarında bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisini aldı. Bölgeye giden 2 Sahil Güvenlik botu, 3 can salındaki 71 kaçak göçmeni ve 2 organizatör şüphelisini kurtardı. Kurtarılan göçmenler ifadelerinde, İtalya'ya gitmek üzere 10 Eylül'de, 15 metre boyundaki ahşap tekneyle Lübnan'ın Tripoli Limanı'ndan yola çıktıklarını, 2 gün sonra Rodos Adası açıklarında yakıtlarının bitmesiyle yardım istediklerini, Yunan güvenlik güçleri tarafından botta değerli eşyaları alındıktan sonra 4 ayrı can salıyla Türk kara sularına yakın noktadan geri itildiklerini anlattı. Dalgalarla birbirlerinden uzaklaşan can sallarından birinin alabora olduğu anlaşıldı.

5'İ ÇOCUK, 6 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Sahil Güvenlik ekipleri denizde aramakurtarma çalışması başlattı. Çalışmayla yarı batık durumdaki can salına tutunan 7 kaçak göçmen daha kurtarıldı. Can salı yakınında ise 2 bebek, 3 çocuk ve 1 kadın olmak üzere toplam 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kurtarılan 71 göçmen ise Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Ula Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Göçmenler, işlemlerinin ardından ülkelerine gönderilirken, gözaltına alınan 2 Lübnan uyruklu organizatör şüphelisi ise Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM'deki konuşmasında, anneleri Şifa ile birlikte ölen Abdulvahap ve Asem'ın fotoğraflarını gösterip, Yunanistan'a tepki gösterdiği olayda, organizatörlerin göçmenlerden kişi başı 1500 euro aldıkları belirlendi. Öte yandan, Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan 6 kişinin cenazeleri, Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından alındı. Cenazeler, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

Mezarlıktan görüntü

HaberKamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,   

===========================================

KAYSERİ'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 43 GÖZALTI

KAYSERİ'de, 270 polisle 35 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 43 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda 270 polis, 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Evlerde yapılan aramalarda 54 parça paketlenmiş 73,25 gram metamfetamin, 187,47 gram esrar, 55 gram eroin, 1 gram bonzai, 6 uyuşturucu hap, 2 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca ve 22 fişek ele geçirildi. Operasyonda 43 kişi de gözaltına alındı. Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.

Görüntü Dökümü

Polisin operasyonu
Gözaltına alınan şüpheliler
Şüphelilerin emniyet ve hastane görüntüsü
Genel detay

Haber: Alperen ERCAN/ KAYSERİ,  

================================================

GAZİANTEP'TE KAÇAK İLAÇ OPERASYONU
 
GAZİANTEP'te, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 19 bin 902 gümrük kaçağı tıbbi ilaç ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında kent merkezinde bir işyeri ile bir depoya baskın düzenledi. İşyeri ile depoda yapılan aramada 19 bin 902 adet gümrük kaçağı tıbbi ilaç ele geçirildi. İlaçlara el koyan ekipler, iş yeri ve depo sahibi olan isim açıklanmayan 2 şüpheliyi gözaltına alarak, sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Görüntü Dökümü

Polislerin depoya baskını
Depoda yapılan aramalar
Ele geçirilen kaçak ilaçlar
Genel ve detay görüntüler

Haber: Hasan KIRMIZITAŞ Kamera: GAZİANTEP

================================================

Gündem Haberleri

  • İSTANBUL- AK PARTİ İBB ADAYI KURUM: İSTANBUL'DAKİ GÖÇMEN SORUNUNU DA YÖNETMEK ZORUNDAYIZ
  • Bakan Bayraktar: '2'nci Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı'nı uygulamaya başlıyoruz
  • İSTANBUL- İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL 'GÖZBEBEĞİMİZ İSTANBUL PROJESİ'NİN BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU
  • İSTANBUL- AK PARTİ İBB BAŞKAN ADAYI KURUM EYÜPSULTAN'DA ÇORBA DAĞITTI
  • TIR'LA ÇARPIŞIP, 70 METRE SÜRÜKLENEN KAMYONETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
  • ŞANLIURFA’DA, 'DUR' İHTARINA UYMAYAN 2 ŞÜPHELİ VURULARAK YAKALANDI
  • BATMAN'DA SİLAHLI VE BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI
  • İSTANBUL-İBB BAŞKAN ADAYI KURUM: İSTANBUL'UN 5 YILLIK FETRET DÖNEMİNİ BİTİRECEĞİZ 
  • İSTANBUL-ŞİŞLİ'DE İKİ KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır