• Dolar
    Dolar 21.52 1.16%
  • Euro
    Euro 23.21 1.20%
  • Gram Altın
    Gram 1358.21 1.29%
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 2234.60 1.33%
  • Bitcoin
    Bitcoin 26736.82 4.32%
  • Ethereum
    Ethereum 1874.98 3.85%

İSTANBUL-MOTOSİKLET KAZASI GEÇİREN ACUN ILICALI TABURCU OLDU


İSTANBUL-MOTOSİKLET KAZASI GEÇİREN ACUN ILICALI TABURCU OLDU
22 Eylül 2022, 22:03

SARIYER'de ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışarak motosiklet kazası geçiren televizyoncu Acun Ilıcalı tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastaneden çıkan Ilıcalı, "Dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus." diye konuştu. 

Kemerburgaz Caddesi’nde yaşanan kazada ters yönde seyreden hafif ticari araç, Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosikletle çarpışmış, kazada Acun Ilıcalı ve motosikletin arkasında bulunan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif yaralanmıştı. Ilıcalı ve kızı daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına altına alınmıştı. Ünlü televizyoncunun hastanede yapılan ilk tedavisinde kolunun kırıldığı öğrenilirken, kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun’un ise herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı tespit edilerek taburcu edilmişti. Koluna platin takılan Ilıcalı, 3 günlük tedavisinin ardından bugün taburcu oldu. Acun Ilıcalı hastaneden beraberindekilerle yürüyerek çıkış yaparken, kolunun sargılı olduğu görüldü.   

"ŞİKAYETÇİ OLMADIM, SONUÇTA HEPİMİZ HATA YAPIYORUZ"
Hastane önünde açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “Maalesef dönülmez yoldan dönmeye çalışan bir vatandaşın bizi kaldırıma sıkıştırması sonucunda kızımla beraber talihsiz bir kaza yaşadık. Vatandaşımızdan da şikayetçi olmadım, sonuçta hepimiz hata yapıyoruz, kaza, hata insana mahsus. Tabi biraz hırpaladı, kalın bir kemikti kırılan. Hastanedeki herkes sağ olsun çok güzel ilgilendi. Bunun dışında arayıp soran yüzlerce dostuma çok teşekkür ederim, böyle olaylarda insanın sevildiğini hissetmesi acıyı biraz olsun gideriyor" diye konuştu.
Ilıcalı daha sonra kendisini bekleyen arabayla hastaneden ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

Acun Ilıcalı’yla hastane önünde röportaj

A.Ilıcalı’nın arabaya biniş anı

Arabanın hastane önünden çıkış anı

Gündem Haberleri

  • İSTANBUL- ATAŞEHİR'DE HAFRİYAT KAMYONUNUN ÇARPTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ 
  • AK Parti'li Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı (2)
  • İSTANBUL- ZİHİNSEL ENGELLİ KADINA CİNSEL SALDIRI İDDASI: ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
  • İSTANBUL- YARGITAY'DAN DÖNEN BÜYÜKADA DAVASINDA KARAR (1)
  • İSTANBUL- DAVUTPAŞA PATLAMASI DAVASINDA SANIKLAR YENİDEN DİNLENDİ 
  • İSTANBUL- (ÖZEL) BAĞCILAR'DA 3. KATTAN DÜŞTÜ; HAYATINI KAYBETTİ
  • İSTANBUL-(ÖZEL)-SULTANGAZİ'DE MAĞAZA SAHİBİYLE TARTIŞAN MÜŞTERİYİ ÇALIŞANLAR DARBETTİ 
  • İSTANBUL- (ÖZEL) AVCILAR'DA MAHALLELİNİN YILAN İSYANI 
  • İSTANBUL- İSTANBUL'DA TELEFON DOLANDIRICILARINA OPERASYON: 15 GÖZALTI

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır