• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

MBA Okulları ve Bilişim Garajı akademik iş birliğine gitti 


MBA Okulları ve Bilişim Garajı akademik iş birliğine gitti 
20 Haziran 2022, 17:04

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, modern müfredat vizyonu kapsamında dünyanın sayılı online eğitim platformlarından biri olan Bilişim Garajı ile akademik iş birliğine imza attı.   

MBA Okulları, Bilişim Garajı iş birliği ile öğrencilerine kodlama, üç boyutlu tasarım, akıllı cihaz tasarımı ve programlama, web tasarımı ve girişimcilik alanında bilgi ve beceri kazandırarak bilgiyi bilişime, bilişimi geleceğe dönüştürmelerini sağlıyor. Bilişim Garajı ile MBA Okulları öğrencileri iş birliği kapsamında 21. yüzyılın olmazsa olmaz becerileri olan Matematik, Fen Bilimleri, Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme, Medya Okuryazarlığı, NFT, Blockchain ve Metaverse konuları başta olmak üzere çağın gerekliliği olan tüm becerilere ‘Modern Müfredat’ kapsamında ulaşabilecekler.  

ÖĞRENCİLERE GÜÇLÜ BİR DONANIM KAZANDIRIYORUZ 

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, her bireyin kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarma şansına sahip olmasını önemsediklerini belirterek Modern Müfredat kapsamında gerçekleştirdikleri Bilişim Garajı iş birliği ile öğrencilerin ihtiyaç duydukları çağın yeterlilik alanlarına ulaşabileceklerini dile getirdi. Ayfer BATI, “Modern Müfredat vizyonumuz kapsamında Bilişim Garajı iş birliğiyle öğrencilerimize bilgiyi bilişim yoluyla geleceğe taşımaları için fırsat tanıyoruz. Tüm dünyada hızla değişen okul, öğrenme, eğitim, bilgi, beceri, ölçmedeğerlendirme kavramlarının yeniden tanımlanmasına yönelik arge çalışmaları yürüten Bilişim Garajı iş birliğimiz ile iş hayatına ve sosyal yaşama atılacak olan öğrencilerimize güçlü bir donanım kazandırıyoruz. Değişimin hızla kendini yenilediği bu çağda, ülkemizin öğrenme ekosistemi için öncü iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz.” diye belirtti.  

ÖĞRENCİLER GELECEĞİN MESLEKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLACAKLAR 

Bilişim Garajı Kurucusu Zerrin Topal “Teknoloji çağında inovasyon üstlendiği rol itibarıyla eğitim alanında da önemli bir ayrıcalık aracı haline dönüşmüş durumda. Yenilik ihtiyacı olarak niteleyebileceğimiz bu kavram özellikle gelişmiş ülkelerde büyük önem arz etmekte ve küresel ortama uyum sağlayabilmek ve başarılı olabilmek için önemli çalışmalar yürütülmektedir. Küresel rekabeti sağlayacak inovasyon sürecinin özellikle çocukların ve gençlerin geleceğini belirleyecek olması, eğitim öğretim kurumlarının hızlı teknolojik ve sosyal değişimlere en iyi şekilde uyum sağlamasını gerektirmektedir. Bu yaklaşım çerçevesinde öğrencilerine her alanda bilimsel vizyona ulaşmaları için fırsatlar sunan MBA okulları öne çıkmaktadır. Bilişim Garajı iş birliğiyle MBA Okullarında öğrencilerimize programlama, web tasarımı ve girişimcilik gibi alanlarda bilgi ve beceri kazandırarak bilgiyi bilişime bilişimi geleceğe dönüştürmeleri sağlanmaktadır. Bilişim Garajı platformuyla öğrenciler geleceğin mesleklerine ilişkin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirebilme şansını yakalayabiliyorlar.” dedi. 

Eğitim Haberleri

  • Aile ikna edildi, 2 kardeş yeniden okula kazandırıldı
  • İlk atandığı okuldan 44 yıl sonra emekli oldu
  • ‘Tercihim Türkçe Projesi’ ile Rumen öğrenciler Türkçe öğrenecek
  • İKÜ’de öğrenciler için geliştirilen Puma mobil uygulamasının lansmanı yapıldı 
  • 6 üniversite, 'Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı'na alındı
  • Bakan Tekin: Afetlere insan etkisini azaltmak için eğitim sürecini hazırlayacağız
  • Eski Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov: Dünyanın kafası barıştan çok savaşla meşgul
  • Tuzla Belediye Başkanı Dr. Yazıcı, ilçedeki liseyi ziyaret ederek öğrencilerle buluştu
  • Bilfen Şirketler Topluluğundan Öğretmenler Günü'ne özel kutlama

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır