• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Başkanı’na Hayı


Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Başkanı’na Hayı
25 Mayıs 2020, 06:48

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Daire Başkanı S.Rauf OĞUZ, Bursa Osmangazi Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi CİNGİL, Gürsu Belediyesi Eski Başkanı ORHAN ÖZCÜ ve Akademik Batı Dilleri Genel Koordinatörü Mustafa ÖZDEMİR'den oluşan heyet Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan İl Müdürü Salih BAŞPARMAK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kendisine Bursa da ki görevinde başarılar dilediler.

Heyet, il müdürü Başparmak'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Geçmiş yıllardan itibaren Bursa'ya verdikleri hizmetlerden dolayı İl Müdürü Başparmak'a teşekkür eden heyet, Covid-19 salgınında gençlere yönelik alınan tedbirler kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gelecekteki projeler için destek ve işbirliği noktasında hazır olduklarını iletti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Salih Başparmak, gençlik ve spor alanında güzel çalışmalar yapacaklarını belirterek Bursa’da gençlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı. İl Müdürü Başparmak Nazik ziyaretlerinden dolayı ziyarette bulunan heyete teşekkür etti.

Bursa spor camiasının yakından tanıdığı Salih Başparmak, 2003’te Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak atanan ve aynı kurumda Spor Şube Müdürü iken 2006’da Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü oldu. 2007 yılında Bursa İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına atandı. 2008’de il encümen üyeliğinin ardından 2009 yerel seçimlerinden sonra Yıldırım Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Başparmak, Ankara'da TİGEM Genel Müdür Yardımcılığının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığında Proje ve Koordinasyon Genel Müdür Vekilliği görevinde bulundu. Yeni İl Müdürü Başparmak halen Yüzme Federasyonu Başkan Vekili ve Hentbol Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı görevlerini yürütmektedir.

Siyaset Haberleri

  • Bülent Hamdi Cingil Kimdir
  • Bursa Ak Parti Milletvekili Aday Adayları 2023

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır