• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Yılın Sürpriz Aşkı Evleniyor


Yılın Sürpriz Aşkı Evleniyor
23 Mayıs 2020, 11:22

Defne Samyeli ile 1,5 yıllık ilişkisini bir anda noktalayana Cem Yılmaz, oyuncu serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı.

5,5 aydır birlikte olan çift 45 gündür karantinada birlikte olduklarını ve evlenme kararı aldıklarını bildirdi. İkilinin koronavirüs süreci bittikten sonraeşi benzeri görülmemiş  bir düğün yapacakları iddia edildi.

2018 yılında Defne Samyeli-Cem Yılmaz aşkı başlamıştı. Haklarında birkaç kez ayrılık söylentileri çıkan çift,sürekli iddiaları yalanlayarak ilişkilerine devam etti.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz, sevgilisi Defne Samyeli ve Samyeli'in kızları ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gitti.

Bu sürpriz ziyaretten sonra Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladığı haberleri gündeme geldi.

Bütün yazı el ele, göz göze geçiren Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin 1,5 yıllık ilişkisinde ilk ciddi kriz de bu haberlerden sonra yaşandı. Krizi aşamayan çift, ilişkilerini bitirme kararı aldı.

İhanet haberleri gündeme gelince, Defne Samyeli sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı:"Benim özelim bana aittir.Kimsenin benim özel hayatımla ilgili merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğum, kimseye açıklama borcum yok.İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da 'maksat haber olsun' mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum..."

Ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Cem Yılmaz ise konuk olduğu programda Serenay Sarıkaya'ya olan ilgisini ilk kez açıkladı. Yılmaz 'Instagram'da Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına bakıyorum, dalıp gidiyorum. Bu stalk mu oluyor?' diye sordu.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın açıklamalarına "Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” sözleriyle karşılık verdi.

Alice ekibi 2 Şubat'ta 50. oyun kutlaması yaptı. Geceye katılanlar arasında Cem Yılmaz da vardı. Bu durum aşk söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

Söylentiler karşısında sessizliğini koruyan ikiliden ilk fotoğraf ise yaptıkları Atina kaçamağından geldi. Böylece Cem Yılmaz- Serenay Sarıkaya ilişkisi belgelenmiş oldu.

Atina dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen Serenay Sarıkaya, bu kez ilişkisini kabul etti ve itiraf gibi bir açıklama yaptı: Her şey gördüğünüz gibi...

3 ay boyunca iddia olarak magazin gündeminde yer alan aşkın ortaya çıkmasının ardından gözler Cem Yılmaz'ın eski aşkı Defne Samyeli'ye çevrildi.

Daha önce 'Şuan söyleyecek bir şey yok, gerekirse konuşuruz' diyen Samyeli, bir akşam konuşmaya karar verdi.

“Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim.”

Cem Yılmaz, ağustos ayında Instagram sayfasında Defne Samyeli ile videosunu paylaşmıştı. Çiftin videosunu beğenenler arasında Serenay Sarıkaya'nın da olması dikkatlerden kaçmadı.

Bir akarkayıt firması 15 yıl önceki reklam yüzü Cem Yılmaz’la yeniden bir araya geldi. Bu işbirliği, düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Ünlü komedyen basın toplantısında konuyu özel hayatına getirdi...

“25 senedir bu işi yapıyorum. Hiç başarısız işim olmadı. Özel hayatımda biraz oldu. Konuyu siz oraya getirmeden ben getireyim.”

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’yla Atina’da çekilen fotoğrafları sorulunca “Siz gönüllü paparazzi misiniz? Dün o patladı” diye espri yapan Yılmaz, “Şahane bir özel hayatım var” diye konuştu.

Yılmaz, “Jennifer Lawrence için ‘O 29 yaşında bana küçük gelir’ demiştiniz ama Serenay Hanım 28 yaşında” sorusunu yönelten muhabiri de “Nüfus müdürlüğünden misiniz?” diyerek tersledi.

 

Magazin Haberleri

  • Ünlü isimler Turkcell Platinum Offroad Challenge heyecanına ortak oldu
  • Hülya Avşar: Belediye başkanı adaylığı için hazır değilim
  • Oğuzhan Koç Kağıthane’de sahne aldı
  • Küçük yıldız Mustafa Konak yeni sezonun iddialı dizisinde
  • Özcan Deniz'den Orhan Gencebay'a sahnede doğum günü sürprizi
  • Deniz Seki: Çok erken gittin Özkan ağabey
  • Tuğçe Kandemir konserinde evlilik teklifi
  • Uluslararası Bodrum Caz Festivali başlıyor
  • Antalya'daki film setinde 'Superman'

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır