• Dolar
    Dolar 0.00 %
  • Euro
    Euro 0.00 %
  • Gram Altın
    Gram 0.00 %
  • Çeyrek Altın
    Çeyrek 0.00 %
  • Bitcoin
    Bitcoin 0.00 %
  • Ethereum
    Ethereum 0.00 %

Dehşete düşüren olay! 7.kattan düştü


Dehşete düşüren olay! 7.kattan düştü
14 Ocak 2022, 14:02

Sedefnur Çağlar'ın 7. kattan aşağı düşerek ağır bir şekilde yaralandığı olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ahmet Ata, ifadesinde, Sedefnur ile 2 yıl önce tanıştıklarını ve bu süreçte iki kez intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Peki Sedefnur 7. kattan aşağı atladı mı atıldı mı?

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar (23), 8 Ocak gecesi, Polis sevgilisi Ahmet Ata ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki sitede oturan polis memuru Orhun Ç.'nin evine misafirliğe gitti. Sedefnur, ertesi sabah erken saatlerde A11 Blok'un 7'nci katındaki dairenin balkonundan şüpheli bir şekilde düşerek ağır yaralandı. Olayın ardından polis memuru sevgilisi Ahmet Ata ve evdeki diğer polis memuru Orhun Ç. ve onun sevgilisi Elif Ş. gözaltına alındı.

Erkek arkadaşı tutuklandı

Elif Ş. emniyetteki işlemlerin, Orhun Ç. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı. Ahmet Ata ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Şüpheli Düşme' olarak başlatılan soruşturma, tanık ifadeleri, tutuklanan Ahmet Ata'nın ifadelerindeki bazı çelişkiler ve diğer veriler de dikkate alınarak 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasına dönüştü. Soruşturmada bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

Dakikalarca kimse gitmedi

Sedefnur'un sevgilisi Ahmet Ata'dan alınan numunelerde uyuşturucuya rastlandı. Ata'nın iddiasına göre tartışma, Sedefnur'un Ata'nın kendisini aldattığını cep telefonundaki yazışmaları görüp öğrenmesi üzerine çıktı. Salondaki tartışma mutfakta devam etti. Sedefnur buradaki balkondan düştü. Olay yeri tespitlerine göre Sedefnur düştükten sonra 12 dakika kadar düştüğü yerde bekledi. O süre içinde ne Ahmet Ata ne evdeki diğer iki kişi ne de başka biri yanına geldi.

Konuşmalarımı görmüş

Ahmet Ata, ifadesinde, Sedefnur ile 2 yıl önce tanıştıklarını ve bu süreçte iki kez intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti, olay gecesini şöyle anlattı:

"Gece 23.00 civarında gittik. Güldük, eğlendik. İlerleyen saatlerde Sedefnur ile mutfağın yanındaki odaya geçtik. Birlikte olduk. Alkollü olduğumuzdan birbirimize güzel şeyler söyledik. 03.00-04.00 sıralarında salona geçtik. Uykum vardı, koltuğa uzandım. 1-2 saat sonra Sedefnur beni uyandırdı. Ağlayarak telefonumdan bana bir şeyler gösteriyordu. Ben uyurken telefonumu kurcalamış ve başka kızlarla olan eski yazışmalarımı görmüş. Çok sinirliydi. Bağırıp çağırdı. Masadaki şeyleri bana fırlattı. O esnada bardak veya sürahi düştü kırıldı. Sedefnur kızmakta haklı olduğu için tepki göstermedim. Çünkü kendimi o kayıtlardan dolayı mahcup hissediyordum. Sedefnur mutfağa geçti. Ben de geçtim. 'Nasıl böyle bir şey yaparsın?' diye bağırmaya devam ediyordu. Sigara yaktı, sandalyeye oturdu. Göğsüme ve omuzlarıma vurdu. Hiç tepki vermedim. Sonra hızlıca balkona gitti. Aşağı atladığını gördüm. Karşıda sitenin dışında polis ekipleri vardı. 'Lan' diye bağırdım, gerisini hatırlamıyorum.

Gizli kayıtları var

Bağrışmalarıma Elif ve Orhun uyandı. Sonrasını hatırlamıyorum. Sedefnur'u ben itmedim. Bana bağırdığında hiç tepki de göstermedim. Hiçbir el hareketi yapmadım. Kendisinin intihar ettiğini düşünüyorum. İntihar etmesini gerektirecek bir sebep de yoktu. Sadece yazışma kayıtlarından dolayı tartışmıştık. Bazı birlikteliklerimizi benim telefonumla hem o hem ben çektik. Hatta telefonumun gizli klasöründe bu kayıtlar var. Bu videoları Sedefnur biliyordu, rızası vardı. Bu konuda bir tartışma yaşamadık. Şantajım da söz konusu olmadı."

Çok neşeliydi

Elif Ş.: O gece alkol alıp, müzik dinleyip sohbet ettik. Sedefnur kendisine konulan alkollerden birkaç yudum aldı, gerisini Ahmet içti. Dans edip eğlendik. Dördümüzün dans eden halini videoya çektik. Ben Sedefnur'un yanından ayrılırken bayağı neşeliydi. Odama geçtiğimde alkolün etkisiyle sızmışım. Haykırış seslerine uyandım. Ahmet'in yüzü kıpkırmızıydı.

Kayıp günlük iddiası

Ahmet Ata'nın kardeşi de ağabeyi tutuklandıktan sonra savcılığa giderek 'tanık' sıfatıyla ifade verdi, şunları söyledi: "Sedefnur'un ev arkadaşı Elifnur G. ile ağabeyimin tutuklandığı olaya dair 11 Ocak'ta telefonla görüştük. Elifnur bana Sedefnur'un bir günlüğü olduğunu söyledi. Sedefnur, Elifnur'a 'Ben ölürsem bu günlüğü aileme ver' diye vasiyet etmiş. Ben de Elifnur'a bu günlüğü savcılığa vermesini söyledim. Elifnur da bana 'Tamam ama önce benim okumam lazım' dedi. Kendi özel hayatına dair şeyler de olabileceğinden bahisle çekindiğini düşünüyorum."

Soruşturmayı yürüten polis, şimdi Sedefnur'un sevgilisiyle ilişkisine dair bazı notlarının yer aldığı iddia edilen bu günlüğü arıyor.

Genel Haberleri

  • Yurtdışında İş Verenler ve İş Arayanların Buluşma Noktası: Lider İnsan Kaynakları
  • Kocaelispor, Türkiye'nin Lider Vize Danışmanlık Şirketi Çilek Vize İşbirliğiyle Taraftarlara Özel İndirimler
  • Kocaelispor, Akademik International Dil Okulları İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı
  • 2024-2025-2026 yılları için Kanada Göç Politikaları ve Vize Olanakları: Çilek Vize’den Önemli Bilgiler
  • YKS-DİL (YDT) Bursluluk Sınavı Bursa 2024
  • Kocaeli'nde En İyi Yabancı Dil Kursu Neresi 2024?
  • İngiltere’de Hemşire Olmak Çilek Vize ile Çok Kolay
  • TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT: ELİMİZ PİYASANIN ÜZERİNDE
  • AK Parti İBB Adayı Kurum: İstanbul'daki göçmen sorununu da yönetmek zorundayız

Copyright 2023 E-Manşet, Tüm Hakları Saklıdır